Pelletsservice Leksand

Går du i tankarna att förändra sättet du värmer upp ditt hem på? Välkommen till oss, en komplett aktör inom pelletsservice i Leksand.

Vi har arbetat med pellets och uppvärmning i många år och genom vår erfarenhet är vi säkra på att vi kan finna en optimal lösning för just ditt hem. Vi erbjuder brännare, kaminer och pannor.

Investeringen är också relativt låg i jämförelse med t.ex. bergvärme. Har du redan en panna idag så går den med största sannolikhet att konvertera till en pelletsbrännare. Det är dessutom miljövänligt att elda med pellets.

Kontakta oss för pelletsservice i Leksand

Vill du veta mer om hur vi arbetar med pellets och hur det kan förändra din uppvärmning så rekommenderar vi att du ringer oss. Vi kommer gärna hem till dig för att på bästa sätt kunna ge dig dig tips på hur du kan förändra din värmelösning. Pelletsservice i Leksand är synonymt med oss.

Vi delar gärna med oss av vår kunskap och erfarenhet. Välkommen!

Ring oss på 070-545 10 31

Kontakta oss

Rätt sak på rätt plats

Vår erfarenhet säger oss att vi vet vilken sak som ska vara på rätt ställe i din värmeanläggning för att den ska fungera optimalt och ha bästa verkningsgrad.

Så här säger en av våra kunder

Att jobba med Borlänge Flis och Pellets service var väldigt enkelt. Dom var hela tiden professionella och hade bra och effektiva lösningar som passade in utifrån våra behov.