Pelletsservice Hofors

Är du i behov av pelletsservice i Hofors? Välkommen till oss. Vi har arbetat med pellets, pelletsbrännare och kaminer i många år och idag kan vi säga att vi verkligen vet vad vi talar om.

Vi kommer mer än gärna hem till dig för att skaffa oss en överblick över din situation för att kunna ge dig förslag på en värmelösning som passar just ditt hem. Vare sig det handlar om att konvertera en äldre panna, installera en ny eller kanske en kamin. Alternativen är många.

Kontakta oss för pelletsservice i Hofors

Vill du veta mer om hur vi arbetar med pellets och hur det kan förändra din uppvärmning så rekommenderar vi att du ringer oss. Vi kommer gärna hem till dig för att på bästa sätt kunna ge dig dig tips på hur du kan förändra din värmelösning. Pelletsservice i Hofors är synonymt med oss.

Vi delar gärna med oss av vår kunskap och erfarenhet. Välkommen!

Ring oss på 070-545 10 31

Kontakta oss

Rätt sak på rätt plats

Vår erfarenhet säger oss att vi vet vilken sak som ska vara på rätt ställe i din värmeanläggning för att den ska fungera optimalt och ha bästa verkningsgrad.

Så här säger en av våra kunder

Att jobba med Borlänge Flis och Pellets service var väldigt enkelt. Dom var hela tiden professionella och hade bra och effektiva lösningar som passade in utifrån våra behov.