Pelletsservice Hedemora

Letar du efter en professionell aktör som vet vad den talar om när det kommer till pellets och pelletsservice i Hedemora? Du kan sluta leta nu!

Vi säljer och servar brännare, kaminer och eventuell övrig kringutrustning som har med din pelletsvärme att göra. Pellets är mycket miljövänligt då det själva pelletsen är tillverkade från restmaterial från sågindustrin. Askan som brännaren eller kaminen producerar är också användbar som gödning.

Prismässigt är det också bra om man jämför med t.ex. bergvärme. Installationskostnaden är avsevärt lägre.

Kontakta oss för pelletsservice i Hedemora

Vill du veta mer om hur vi arbetar med pellets och hur det kan förändra din uppvärmning så rekommenderar vi att du ringer oss. Vi kommer gärna hem till dig för att på bästa sätt kunna ge dig dig tips på hur du kan förändra din värmelösning. Pelletsservice i Hedemora är synonymt med oss.

Vi delar gärna med oss av vår kunskap och erfarenhet. Välkommen!

Ring oss på 070-545 10 31

Kontakta oss

Rätt sak på rätt plats

Vår erfarenhet säger oss att vi vet vilken sak som ska vara på rätt ställe i din värmeanläggning för att den ska fungera optimalt och ha bästa verkningsgrad.

Så här säger en av våra kunder

Att jobba med Borlänge Flis och Pellets service var väldigt enkelt. Dom var hela tiden professionella och hade bra och effektiva lösningar som passade in utifrån våra behov.