Pelletsservice Gagnef

Behöver du ändra på det sättet du värmer upp ditt hus idag? Att gå över till att elda med pellets är både smart för plånboken likväl som miljön. Vi är en komplett leverantör inom pellets och pelletsservice i Gagnef.

Vi säljer pannor, brännare och kaminer. Låt oss komma hem till dig för en kostnadsfri rådgivning så kan vi enklare komma med en rekommendation om vilken lösning som är den bästa för dig.

Kontakta oss för pelletsservice i Gagnef

Vill du veta mer om hur vi arbetar med pellets och hur det kan förändra din uppvärmning så rekommenderar vi att du ringer oss. Vi kommer gärna hem till dig för att på bästa sätt kunna ge dig dig tips på hur du kan förändra din värmelösning. Pelletsservice i Gagnef är synonymt med oss.

Vi delar gärna med oss av vår kunskap och erfarenhet. Välkommen!

Ring oss på 070-545 10 31

Kontakta oss

Rätt sak på rätt plats

Vår erfarenhet säger oss att vi vet vilken sak som ska vara på rätt ställe i din värmeanläggning för att den ska fungera optimalt och ha bästa verkningsgrad.

Så här säger en av våra kunder

Att jobba med Borlänge Flis och Pellets service var väldigt enkelt. Dom var hela tiden professionella och hade bra och effektiva lösningar som passade in utifrån våra behov.